BCAA 2:1:1 (250TABS)

  • Model: EX-AA-BCAA2:1:1250TABS
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €17,00

  • Excl. BTW: €14,05

BCAA 2:1:1 (250TABS)

BCAA 2: 1: 1 (leucine, isoleucine, valine) is een supplement dat de opname van vitale aminozuren in het lichaam bevorderd. BCAA 2: 1: 1 is rijk aan B-Complex®; dit is een primair element in het verwerken van proteïne, koolhydraten, vet en rode bloedcellen. Vitamine B is toegevoegd voor een verbeterde bloedcirculatie. Dit is alleen een positief neveneffect bij het verbeteren van het immuunsysteem, het brein en het zenuwstelsel.

Het gebruik van BCAA 2: 1: 1 voor het sporten zorgt voor een betere uithoudingsvermogen, kracht en herstel.
BCAA 2: 1: 1 zorgt voor een vermindering van lactosezuur tijdens krachttrainingen. Daarom gebruiken veel krachtsporters dit product op grote schaal zodat het herstel sneller is na het sporten.
Goed om te weten:
-Directe bron van energie tijdens het sporten.
-Beschermt tegen spierafname.
-Versnelt spierherstel.

WAAROM IS ER WEINIG INFORMATIE BESCHIKBAAR OVER DIT PRODUCT?
Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.
Zijn er specifieke vragen over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

WAARSCHUWING
De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.


Gebruik / Dosering
Aanbevolen 5 tabliety BCAA 2: 1: 1 met een voldoende hoeveelheid water. Voor maximale prestaties te nemen 5 tabletten voor de training en 5 tabletten direct na de training.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Gerelateerde producten

BCAA 2:1:1 500 tabs

BCAA 2:1:1 500 tabs

BCAA 2: 1: 1 (leucine, isoleucine, valine) is een supplement dat de opname van vitale aminozuren in ..

€25,00 Excl. BTW: €20,66

BCAA 2:1:1 INSTANT (500GR)

BCAA 2:1:1 INSTANT (500GR)

BCAA 2: 1: 1 instant (leucine, isoleucine, valine) is een supplement dat het ontwikkelen van vitale ..

€25,00 Excl. BTW: €20,66

BCAA 2:1:1 LIQUID (1L)

BCAA 2:1:1 LIQUID (1L)

BCAA 2: 1: 1 liquid bevat een hoge conceratie van de drie amino zuren. Dit product wordt met name d..

€19,90 Excl. BTW: €16,45

Tags: bcaa, 2:1:1, (250tabs), amino, zuren aanbieding!Payment methods
Betaalmogelijkheden


About us:
Over ons:

EXTREME&FIT® Sports Nutrition is the prominent producer of premium quality sports nutrition in the  EU. Our aim is to constantly come up with topical products to provide for athletes´ needs while using the top quality ingredients. We develop all our products in co-operation with our best athletes so that they get exactly what they need to enhance their performance and physique.

EXTREME&FIT® - Sports Nutrition is de vooraanstaande producent van hoogwaardige en kwalitatieve sportvoeding in Europa. Ons doel is om voortdurend te komen met lokale producten te voorzien in athletes' behoeften, terwijl het gebruik van de beste ingrediënten. Wij ontwikkelen al onze producten in samenwerking met onze beste atleten, zodat ze precies krijgen wat ze nodig hebben om hun prestaties en lichaamsbouw te verbeteren.