Amino 6000 Whey Hydro 500 tabs

  • Model: EX-AA-AMINOHYDRO500TABS
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €33,50

  • Excl. BTW: €27,69

Amino 6000 Whey Hydro 500 tabs

Amino 6000 Whey Hydro bevat complexe aminozuren die snel worden opgenomen door het lichaam. Dit product bevat een breed spectrum van essentiële aminozuren met een hoge dosis BCAA. Het gebruik van Amino 6000 Whey Hydro zorgt ervoor dat het lichaam een positieve nitrogen balans heeft en daardoor bereikt het gemakkelijker de anabolische staat. Dit product bevat een hoog percentage van aminozuren BCAA en L-glutamine. L-glutamine is een onmisbaar component dat spieren beschermt en spierontwikkeling bevordert.
Goed om te weten:
-Wordt direct opgenomen door het lichaam.
-Start het anabolisch proces direct.
-Maximum nitrogen balans vanwege de hoge hydrolysis graad.
-Zorgt voor een maximum herstel na het trainen.
-Beschermt tegen catabolisme.

WAAROM IS ER WEINIG INFORMATIE BESCHIKBAAR OVER DIT PRODUCT?
Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.
Zijn er specifieke vragen over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

WAARSCHUWING
De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: amino, 6000, whey, hydro, 500, tabs, zuren aanbieding!Payment methods
Betaalmogelijkheden


About us:
Over ons:

EXTREME&FIT® Sports Nutrition is the prominent producer of premium quality sports nutrition in the  EU. Our aim is to constantly come up with topical products to provide for athletes´ needs while using the top quality ingredients. We develop all our products in co-operation with our best athletes so that they get exactly what they need to enhance their performance and physique.

EXTREME&FIT® - Sports Nutrition is de vooraanstaande producent van hoogwaardige en kwalitatieve sportvoeding in Europa. Ons doel is om voortdurend te komen met lokale producten te voorzien in athletes' behoeften, terwijl het gebruik van de beste ingrediënten. Wij ontwikkelen al onze producten in samenwerking met onze beste atleten, zodat ze precies krijgen wat ze nodig hebben om hun prestaties en lichaamsbouw te verbeteren.