Slim Shake 1 kg

  • Model: EX-P-SLIMSHAKE1KG
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €20,00

  • Excl. BTW: €16,53

  • 2 of meer €19,25
  • 3 of meer €18,50
  • 4 of meer €17,50

Beschikbare opties:

Slim Shake 1 kg

"Slank Shake" kan worden gebruikt als een snack tussen uw normale calorie gecontroleerde en gezonde voeding maaltijden te helpen bereiken vet-verlies en toning doelen. Dit product bevat wei-eiwit en vezels, die samen helpen om de honger en begeerten te beteugelen. CLA helpt het lichaam om vet te gebruiken voor energie. De combinatie van effectieve ingrediënten is zorgvuldig geselecteerd om samen te werken in synergie met je lichaam om u te helpen een mager en afgezwakt lichaam te bereiken.


  • Als voedingssupplement neem (2) maatscheppen met 250 ml water of melk twee keer per dag.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Gerelateerde producten

L- CARNITINE LIQUID 120.000 (1L)

L- CARNITINE LIQUID 120.000 (1L)

Carnitine basis vloeistof 120 000 - een voedingssupplement met alleen L-Carnitine basis, ontworpen v..

€25,00 Excl. BTW: €20,66

Tags: slim, shake, eiwitten afslankersPayment methods
Betaalmogelijkheden


About us:
Over ons:

EXTREME&FIT® Sports Nutrition is the prominent producer of premium quality sports nutrition in the  EU. Our aim is to constantly come up with topical products to provide for athletes´ needs while using the top quality ingredients. We develop all our products in co-operation with our best athletes so that they get exactly what they need to enhance their performance and physique.

EXTREME&FIT® - Sports Nutrition is de vooraanstaande producent van hoogwaardige en kwalitatieve sportvoeding in Europa. Ons doel is om voortdurend te komen met lokale producten te voorzien in athletes' behoeften, terwijl het gebruik van de beste ingrediënten. Wij ontwikkelen al onze producten in samenwerking met onze beste atleten, zodat ze precies krijgen wat ze nodig hebben om hun prestaties en lichaamsbouw te verbeteren.