BCAA 2:1:1 INSTANT (500GR)

  • Model: EX-AA-BCAAINSTANT500GR
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €25,00

  • Excl. BTW: €20,66

  • 2 of meer €23,00
  • 3 of meer €21,01

Beschikbare opties:

BCAA 2:1:1 INSTANT (500GR)

BCAA 2: 1: 1 instant (leucine, isoleucine, valine) is een supplement dat het ontwikkelen van vitale amino zuren in het lichaam ondersteund. Dit product is zo puur dat het zichzelf mixt wanneer het in contact komt met vloeistof.

 

Gebruik BCAA 2: 1: 1 instant voor het sporten om meer energie en kracht op te wekken en het herstellen te bevorderen.

 

BCAA 2: 1: 1 instant zorgt voor een afname van lactose zuren bij kracht oefeningen. Dat is ook de voornaamste reden waarom dit product door krachtsporters gebruikt wordt op grote schaal.

 

Goed om te weten:

-Directe bron van energie.

-Beschermt tegen spier afname.

-Versnelt het herstellen van spieren.Gebruik / Dosering
Aanbevolen De inhoud van 1 schep Instant BCAA 2: 1: 1 mengen met 300 ml water. Voor maximale prestaties, neem een primeur voor de training, een voor de opleiding en één direct na de training.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Gerelateerde producten

BCAA 2:1:1 (250TABS)

BCAA 2:1:1 (250TABS)

BCAA 2: 1: 1 (leucine, isoleucine, valine) is een supplement dat het ontwikkelen van vitale amino ..

€17,00 Excl. BTW: €14,05

Tags: bcaa, 2:1:1, instant, (500gr), amino, zuren aanbieding!Payment methods
Betaalmogelijkheden


About us:
Over ons:

EXTREME&FIT® Sports Nutrition is the prominent producer of premium quality sports nutrition in the  EU. Our aim is to constantly come up with topical products to provide for athletes´ needs while using the top quality ingredients. We develop all our products in co-operation with our best athletes so that they get exactly what they need to enhance their performance and physique.

EXTREME&FIT® - Sports Nutrition is de vooraanstaande producent van hoogwaardige en kwalitatieve sportvoeding in Europa. Ons doel is om voortdurend te komen met lokale producten te voorzien in athletes' behoeften, terwijl het gebruik van de beste ingrediënten. Wij ontwikkelen al onze producten in samenwerking met onze beste atleten, zodat ze precies krijgen wat ze nodig hebben om hun prestaties en lichaamsbouw te verbeteren.