Gluta 250 caps

  • Model: EX-JN-GLUTA250CAPS
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €29,00

  • Excl. BTW: €23,97

Gluta 250 caps

Aminozuur L-glutamine speelt een centrale rol in de stikstof balans in het lichaam. Glutamine is het meest voorkomende aminozuur in spierweefsel. "Glutamine vormt meer dan 60% van de totale intramusculaire aminozuren. Glutamine is de meest gebruikte aminozuur in het lichaam, tijdens stress (hoge intensiteit gewichtheffen, dieet en ondervoeding) glutamine in het lichaam daling bij bijna 50%. Helaas voor sporters en bodybuilders hopen te profiteren van glutamine, eiwitsynthese draait achterbank naar de belangrijkere rol lichaam essentieel voor overleving beschouwt, zoals het immuunsysteem. Met andere woorden, die alleen behuizing produceren bepaalde hoeveelheid glutamine per dag (ongeveer 50 mmol / h). Daarom is de vraag groter dan het aanbod, anabole voorwaarden niet voldaan, waardoor suppletie nodig. een anabole toestand wat de sporter wil bereiken met glutamine suppletie. "Glutamine handelingen aa regulator van eiwitsynthese, verhogend eiwit synthese en afnemende eiwitafbraak van skeletspieren - beide acties afhankelijk van de grootte van het intracellulaire glutamine zwembad. Glutamine, naast alanine, is de belangrijkste interorgaan stikstof drager. 90% stikstof vrijkomt als glutamine.

GLUTA levert het aminozuur L-glutamine in de meest stabiele peptide vorm. Dit formulier kan de darm barrière dringen en effectief te verhogen, de glutamine zwembad. In tegenstelling wanneer L-glutamine wordt geleverd als een vrij aminozuur, slechts een klein deel gaat naar het bloed, wordt het grootste deel geabsorbeerd door darmcellen voor hun eigen voeding.
Aminozuur L-glutamine, een van de meest voorkomende aminozuren in de skeletspieren, speelt de centrale rol in de stikstofbalans in het lichaam. Aanvulling is nodig bij langdurige hoge - intensiteit lichaamsbeweging alsmede door mentale werk of stress die kan leiden tot de deficiëntie.

GLUTA peptiden
Glutamine Peptiden vormen een natuurlijke bron van de conditioneel essentiële aminozuur glutamine van hoogwaardige tarwe-eiwit, verkregen door hydrolyse met food grade enzymen: Ongeveer 30% van het eiwit wat hydrolystate (peptide) is glutamine.
Glutamine Peptide en Sport Nutrition

Glutaminepeptiden vormen een essentiële aanvulling in sportvoeding ontwikkeld voor sporters en het uitoefenen van mensen die hoge normen voor een goede restauratie van de energie-depot van vermoeide spieren en functionaliteit van een verzwakt immuunsysteem ingesteld als gevolg van zware lichamelijke inspanning.

De voordelen van glutaminepeptiden:
  • Glutamine Peptiden zijn een natuurlijke bron van glutamine. Glutamine is een conditioneel essentieel aminozuur suppletie plaatsvinden tijdens katabole stresscondities, zoals zware oefening.
  • Glutamine Peptiden hebben tal van biologische voordelen ten opzichte van L-glutamine.
  • Glutamine Peptiden hebben verschillende applicatie voordelen superieur aan L-glutamine
 
Het verbeteren van de spierfunctie
Verbetert skeletspier stimuleert eiwitsynthese en remming eiwitafbraak. Glutamine is een voorloper van aminozuren, peptiden, proteïnen en nucleïnezuren. In tegenstelling tot de vrije glutamine Glutamine Peptiden kunnen herstel van de spierfunctie na een blessure (hypoxie) te verbeteren.

 Enhancement glycogenese
Stimulatie van de lever glycogeen synthese en spierglycogeen restauratie. Glutamine is een substraat voor glycogensis. Dit resultaat betekent dat glutaminepeptiden inname verbetert spierherstel na intensieve inspanning.

Anabole brandstof
Verbetering van darm en long epitheliale integriteit door te dienen als belangrijkste brandstof en biosynthetische precursor. Glutamine is brandstof voor snel repliceren cellen, waaronder epitheelcellen en immuuncellen. Het biedt ATP via tricarboxylic cyclus.

Voorloper voor antioxidant glutathion
Het voorkomen van beschadiging door vrije radicalen door op te treden als een voorloper voor glutathion. Glutamine is een belangrijke bron van glutamaat. De tripeptide glutathion omvat glutamaat, cysteïne en glycine.

Glutamine Peptide: Biologische Voordelen
  • Peptide absorptie
  • Peptiden worden gemakkelijker geabsorbeerd, wat resulteert in betere retentie van stikstof en eiwitsynthese.
  • Beneficial vertakte keten aminozuren

Naast een bron van glutamine, Glutamine Peptiden zijn ook rijk aan vertakte aminozuren (BCAA), zoals leucine, valne en fenylalanine. BCAA inname is gerelateerd aan verminderde waargenomen inspanning (het hebben van een sparend effect op de spieren glycogeen afbraak) en mentale vermoeidheid tijdens het sporten.
Ingrediënten
Ingrediënten glutamine peptide, gelatine (capsule), magnesiumstearaat (verwerkingssteun).
Gebruik / Dosering
Aanbevolen Een capsule tot 5 keer per dag een uur voor de maaltijd of op een lege maag, of 5 capsules direct na een oefening.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Gerelateerde producten

ARTRO 6-PLUS (180TABS)

ARTRO 6-PLUS (180TABS)

Artro 6 plus is ontworpen voor het voeden van het bewegingsapparaat. De componenten zijn substanties..

€37,00 Excl. BTW: €30,58

BCAA 2:1:1 (250TABS)

BCAA 2:1:1 (250TABS)

BCAA 2: 1: 1 (leucine, isoleucine, valine) is een supplement dat het ontwikkelen van vitale amino ..

€17,00 Excl. BTW: €14,05

BCAA 2:1:1 INSTANT (500GR)

BCAA 2:1:1 INSTANT (500GR)

BCAA 2: 1: 1 instant (leucine, isoleucine, valine) is een supplement dat het ontwikkelen van vitale..

€25,00 Excl. BTW: €20,66

G21 Gainer 7 kg

G21 Gainer 7 kg

Hardcore Gain 21 is een supplement om spieren op te bouwen, aan te komen en kracht te ontwikkelen d..

€78,00 Excl. BTW: €64,46

Pure Gluta 100% 250 gr

Pure Gluta 100% 250 gr

Puregluta heeft dezelfde werking als die van anabolics. Een redelijk gehalte van glutamine in het ..

€8,25 Excl. BTW: €6,82

L-Lysine 120 caps

L-Lysine 120 caps

Doordat lysine niet door het menselijk lichaam aangemaakt wordt en toch is het één van de amino zu..

€14,60 Excl. BTW: €12,07

V44 (60TABS)

V44 (60TABS)

V44 VITA COMPLEX FORTE V44 VITA COMPLEX FORTEis een professionele multivitaminen en multimineral for..

€6,50 €8,00 Excl. BTW: €5,37

Pro Palatinose 3.5 kg

Pro Palatinose 3.5 kg

PRO PALATINOSE is een sport supplement wat gebruikt wordt voor het ontwikkelen en groeien van spier..

€42,00 Excl. BTW: €34,71

BCAA 2:1:1 LIQUID (1L)

BCAA 2:1:1 LIQUID (1L)

BCAA 2: 1: 1 liquid bevat een hoge conceratie van de drie amino zuren. Dit product wordt met name d..

€19,90 Excl. BTW: €16,45

Pro Palatinose 1 kg

Pro Palatinose 1 kg

PRO PALATINOSE is een sport supplement wat gebruikt wordt voor het ontwikkelen en groeien van spier..

€19,00 Excl. BTW: €15,70

MALTOX 100% (1KG)

MALTOX 100% (1KG)

Het complex bestaat uit de suikers glucose continu geleverd in de bloedsomloop en optimaal als spier..

€7,50 Excl. BTW: €6,20

Dextrose 100% 1 kg

Dextrose 100% 1 kg

DEXTROSE is een suiker met een specifieke functie in het lichaam. De enige vorm van suiker wat dire..

€2,50 €9,00 Excl. BTW: €2,07

Tags: gluta, (250caps), joint, nutritionPayment methods
Betaalmogelijkheden


About us:
Over ons:

EXTREME&FIT® Sports Nutrition is the prominent producer of premium quality sports nutrition in the  EU. Our aim is to constantly come up with topical products to provide for athletes´ needs while using the top quality ingredients. We develop all our products in co-operation with our best athletes so that they get exactly what they need to enhance their performance and physique.

EXTREME&FIT® - Sports Nutrition is de vooraanstaande producent van hoogwaardige en kwalitatieve sportvoeding in Europa. Ons doel is om voortdurend te komen met lokale producten te voorzien in athletes' behoeften, terwijl het gebruik van de beste ingrediënten. Wij ontwikkelen al onze producten in samenwerking met onze beste atleten, zodat ze precies krijgen wat ze nodig hebben om hun prestaties en lichaamsbouw te verbeteren.