BCAA 4:1:1 (120TABS)

  • Model: EX-AA-BCAA411120
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €15,00

  • Excl. BTW: €12,40

BCAA 4:1:1 (120TABS)

BCAA 4: 1: 1 is een combinatie van L-leucine, branched amino zuren, isoleucine en L-valine. Dit product bevat al deze ingrediënten in tablet vorm. Door zijn vorm is het erg gemakkelijk om te verteren.

 

Omdat natuurlijke ingrediënten in alledaags voedsel niet voldoende is voor het door ontwikkelen van spieren zijn BCAA zuren nodig om het katabolisch proces te kunnen afsluiten. Het beste is om BCAA supplementen te gebruiken voor en na het sporten. Dat zijn de momenten dat het lichaam het meeste behoefte heeft aan BCAA.

 

Goed om te weten:

-Directe bron van energie.

-Beschermt tegen spier afname.

-Versnelt het herstellen van spieren.Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: bcaa, 4:1:1, (120tabs), amino, zurenPayment methods
Betaalmogelijkheden


About us:
Over ons:

EXTREME&FIT® Sports Nutrition is the prominent producer of premium quality sports nutrition in the  EU. Our aim is to constantly come up with topical products to provide for athletes´ needs while using the top quality ingredients. We develop all our products in co-operation with our best athletes so that they get exactly what they need to enhance their performance and physique.

EXTREME&FIT® - Sports Nutrition is de vooraanstaande producent van hoogwaardige en kwalitatieve sportvoeding in Europa. Ons doel is om voortdurend te komen met lokale producten te voorzien in athletes' behoeften, terwijl het gebruik van de beste ingrediënten. Wij ontwikkelen al onze producten in samenwerking met onze beste atleten, zodat ze precies krijgen wat ze nodig hebben om hun prestaties en lichaamsbouw te verbeteren.