Amino 6000 Whey Hydro 500 tabs

  • Model: EX-AA-AMINOHYDRO500TABS
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €33,50

  • Excl. BTW: €27,69

Amino 6000 Whey Hydro 500 tabs

100% pure wei-eiwithydrolysaat met de grootste hoeveelheid vrije peptiden.

Hydro bevat complex aminozuren spectrum met snelle absorptievermogen. Omvatte het gehele spectrum van essentiële aminozuren met een hoog gehalte aan BCAA en essentiële aminozuren. Gebruik Amino Hydro hebben kunnen een positieve stikstofbalans en anabole toestand van het lichaam te handhaven. Het bevat een hoog percentage aminozuren BCAA en L-glutamine, een zeer belangrijke component die werkt bij intensieve belasting spieren beschermen en bevorderen de groei van kwaliteit spier.

Idealiter een goede bron van aminozuren met tot snel geabsorbeerd.
- Onmiddellijk resorptie zonder dat vertering
- Onmiddellijke start de anabole processen
- Maximum stikstofbalans vanwege de hoge hydrolysegraad
- De maximale herstel na het sporten
- Maximale bescherming tegen catabolisme


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: amino, 6000, whey, hydro, 500, tabs, zuren aanbieding!Payment methods
Betaalmogelijkheden


About us:
Over ons:

EXTREME&FIT® Sports Nutrition is the prominent producer of premium quality sports nutrition in the  EU. Our aim is to constantly come up with topical products to provide for athletes´ needs while using the top quality ingredients. We develop all our products in co-operation with our best athletes so that they get exactly what they need to enhance their performance and physique.

EXTREME&FIT® - Sports Nutrition is de vooraanstaande producent van hoogwaardige en kwalitatieve sportvoeding in Europa. Ons doel is om voortdurend te komen met lokale producten te voorzien in athletes' behoeften, terwijl het gebruik van de beste ingrediënten. Wij ontwikkelen al onze producten in samenwerking met onze beste atleten, zodat ze precies krijgen wat ze nodig hebben om hun prestaties en lichaamsbouw te verbeteren.