Amino 6000 Whey Hydro (250 tabs)

  • Model: EX-AA-AMINOHYDRO250TABS
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €18,50

  • Excl. BTW: €15,29

Amino 6000 Whey Hydro (250 tabs)


100% Puur Whey proteïne hydrolysaat met een hoog percentage vrije peptide.

Amino 6000 Whey Hydro bevat complexe aminozuren die snel worden opgenomen door het lichaam. Dit product beslaat een breed spectrum van de essentiële aminozuren en met een hoge verhouding BCAA. Het gebruik van Amino 6000 Whey Hydro zorgt ervoor dat het lichaam een goede nitrogen balans behoudt, waardoor het gemakkelijker de anabolische staat kan bereiken. Het product bevat een hoog percentage van de aminozuren BCAA en L-glutamine. L-glutamine is een onmisbaar component dat spieren beschermt en spierontwikkeling bevordert.

Positieve eigenschappen:

  • Wordt direct opgenomen door het lichaam.

  • Start het anabolisch proces direct.

  • Maximale nitrogen balans vanwege de hoge hydrolysegraad.

  • Zorgt voor een maximum herstel na het trainen.

  • Beschermt tegen katabolisme.


Nutrition Facts
Serving Size 5 tablets
Calories 70,58 kJ/16,62 kcal
Amount per Serving
Total Fat0,2 g
Total Carbohydrate
0,1 g
Protein3,6 g
Aspartic acid9,52 gLysine8,42 g
Glutamic acid15,64 gMethionine2,04 g
Alanine4,42 gPhenylalanine3,06 g
Arginine2,21 gProline5,36 g
Cystine2,04 gSerine4,34 g
Glycine1,62 gThreonine5,87 g
Histidine1,62 gTyrosine2,72 g
Isoleucine5,27 gTryptophane1,79 g
Leucine9,52 gValine5,19 g
Ingredients:
Whey protein hydrolyzate, microcrystalline cellulose, magnesium stearate, silica

WAAROM IS ER WEINIG INFORMATIE BESCHIKBAAR OVER DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.
Als u specifieke vragen heeft over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

WAARSCHUWING:
De aanbevolen hoeveelheid voor dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: amino, 6000, whey, hydro, 500, tabs, zuren 250 aanbieding! (250, tabs)Payment methods
Betaalmogelijkheden


About us:
Over ons:

EXTREME&FIT® Sports Nutrition is the prominent producer of premium quality sports nutrition in the  EU. Our aim is to constantly come up with topical products to provide for athletes´ needs while using the top quality ingredients. We develop all our products in co-operation with our best athletes so that they get exactly what they need to enhance their performance and physique.

EXTREME&FIT® - Sports Nutrition is de vooraanstaande producent van hoogwaardige en kwalitatieve sportvoeding in Europa. Ons doel is om voortdurend te komen met lokale producten te voorzien in athletes' behoeften, terwijl het gebruik van de beste ingrediënten. Wij ontwikkelen al onze producten in samenwerking met onze beste atleten, zodat ze precies krijgen wat ze nodig hebben om hun prestaties en lichaamsbouw te verbeteren.