BCAA 2:1:1 (250 tabs)

  • Model: EX-AA-BCAA2:1:1250TABS
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €17,00

  • Excl. BTW: €14,05

BCAA 2:1:1 (250 tabs)


Het gebruik van BCAA 2: 1: 1 voor het sporten zorgt voor een beter uithoudingsvermogen, meer kracht en sneller herstel.


BCAA 2: 1: 1 is een supplement dat de opname van vitale aminozuren (leucine, isoleucine, valine) in het lichaam bevorderd. De ingrediënten worden aangeboden in een tabletvorm waardoor het product makkelijk verteerbaar is.


BCAA 2: 1: 1 zorgt voor een verminderde ontwikkeling van lactose zuur in de spieren tijdens krachttrainingen. Daarom gebruiken veel krachtsporters dit product op grote schaal zodat zij na het sporten sneller herstellen. BCAA 2: 1: 1 is rijk aan B-Complex®; dit is een primair element in het verwerken van proteïne, koolhydraten, vet en rode bloedcellen. Vitamine B is toegevoegd aan het product om de bloedcirculatie te verbeteren.

Positieve eigenschappen:

  • Directe bron van energie tijdens het sporten.

  • Beschermt tegen spierafname.

  • Versnelt spierherstel.
WAAROM IS ER WEINIG INFORMATIE BESCHIKBAAR OVER DIT PRODUCT?
Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.
Als u specifieke vragen heeft over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

WAARSCHUWING:
De aanbevolen hoeveelheid voor dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.Gebruik / Dosering
Aanbevolen 5 tabliety BCAA 2: 1: 1 met een voldoende hoeveelheid water. Voor maximale prestaties te nemen 5 tabletten voor de training en 5 tabletten direct na de training.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Gerelateerde producten

BCAA 2:1:1 (500 tabs)

BCAA 2:1:1 (500 tabs)

Het gebruik van BCAA 2: 1: 1 voor het sporten zorgt voor een beter uithoudingsvermogen, meer kracht ..

€25,00 Excl. BTW: €20,66

BCAA 2:1:1 INSTANT (500 gr)

BCAA 2:1:1 INSTANT (500 gr)

Gebruik BCAA 2: 1: 1 instant voor het sporten om meer energie en kracht op te wekken en uw herstel t..

€25,00 Excl. BTW: €20,66

BCAA 2:1:1 LIQUID (1 L)

BCAA 2:1:1 LIQUID (1 L)

BCAA 2: 1: 1 liquid bevat een hoge concentratie van de drie aminozuren (leucine, isoleucine, valine)..

€19,90 Excl. BTW: €16,45

Tags: bcaa, 2:1:1, (250tabs), amino, zuren aanbieding!Payment methods
Betaalmogelijkheden


About us:
Over ons:

EXTREME&FIT® Sports Nutrition is the prominent producer of premium quality sports nutrition in the  EU. Our aim is to constantly come up with topical products to provide for athletes´ needs while using the top quality ingredients. We develop all our products in co-operation with our best athletes so that they get exactly what they need to enhance their performance and physique.

EXTREME&FIT® - Sports Nutrition is de vooraanstaande producent van hoogwaardige en kwalitatieve sportvoeding in Europa. Ons doel is om voortdurend te komen met lokale producten te voorzien in athletes' behoeften, terwijl het gebruik van de beste ingrediënten. Wij ontwikkelen al onze producten in samenwerking met onze beste atleten, zodat ze precies krijgen wat ze nodig hebben om hun prestaties en lichaamsbouw te verbeteren.