Betaalmogelijkheden

Nederlandse klanten
De meest gebruikte online betaalmethode in Nederland is iDeal. U hoeft enkel uw bank te kiezen, in te loggen en de betaling te autoriseren (bijvoorbeeld met een TAN-code of card reader). Het geld wordt meteen afgeschreven. extremeandfit.eu kan zo snel beginnen met het klaarzetten van uw bestelling.

Belgische klanten
Het Belgische equivalent van iDeal is Bancontact/Mister Cash. Betalingen worden goedgekeurd door middel van een digipas. We bieden tevens Home’Pay, speciaal voor Belgische ING-klanten die gebruikmaken van Home’Bank. Hiernaast kunt u kiezen voor de diensten KBC online, CBC online en Belfius Direct Net.

 Paypal en creditcard
Een snelle digitale wijze van betalen is de gratis internationale dienst Paypal. Hebt u een Paypal-account, dan is het slechts een kwestie van inloggen en bevestigen. Verdere autorisatie is niet nodig. Let erop dat Paypal bij hogere bedragen eerst wacht op bevestiging van uw bank. '' Ook als u in het bezit bent van een creditcard (VISA, Mastercard, Maestro of American Express), is betalen eenvoudig. Vul uw creditcard-gegevens in en uw bestelling kan (vaak na slechts een korte verificatie) naar u worden verstuurd.Payment methods
Betaalmogelijkheden


About us:
Over ons:

EXTREME&FIT® Sports Nutrition is the prominent producer of premium quality sports nutrition in the  EU. Our aim is to constantly come up with topical products to provide for athletes´ needs while using the top quality ingredients. We develop all our products in co-operation with our best athletes so that they get exactly what they need to enhance their performance and physique.

EXTREME&FIT® - Sports Nutrition is de vooraanstaande producent van hoogwaardige en kwalitatieve sportvoeding in Europa. Ons doel is om voortdurend te komen met lokale producten te voorzien in athletes' behoeften, terwijl het gebruik van de beste ingrediënten. Wij ontwikkelen al onze producten in samenwerking met onze beste atleten, zodat ze precies krijgen wat ze nodig hebben om hun prestaties en lichaamsbouw te verbeteren.