Carnitine (90 tabs)

  • Model: EX-FB-CARNITINE90TABS
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €27,00

  • Excl. BTW: €22,31

  • 2 of meer €26,24
  • 3 of meer €25,49
  • 4 of meer €24,25

Carnitine (90 tabs)


En goede verbranding en het transport van vetzuren in het lichaam, met name in de mitochondriën, is ondenkbaar zonder de aanwezigheid van L-carnitine.

Carnitine speelt een belangrijke rol in het metabolisme van vetten en het afnemen van triglyceriden, en de toename van het gebruik van lipiden. L-Carnitine transporteert vetzuren over het mitochondriale membraan, waar energie ontstaat door het verbranden van vet. Ook verhoogt het het gebruik van vet in de lever, waar het wordt omgezet in een bron van energie voor onmiddellijk gebruik.


Carnitine beschermt ook het lichaam van de ophoping van melkzuur in de spieren, verbetert de zuurstoftoevoer en zorgt voor een beter gebruik van de VO2 max. Dat verbetert de prestaties en voorkomt vermoeidheid. Deze kenmerken zijn van optimale waarde tijdens het sporten, wanneer de stof zijn effect als een vetverbrander verhoogt. Door de verhoogde  metabolisme van vet dankzij Carnitine, verbetert de energiebalans. Hierdoor bespaart u energie, opgeslagen in de vorm van glycogeen, wat vooral belangrijk is bij endurance training. L-carnitine is één van de meest gebruikte specifieke stoffen voor het bevorderen van vet verlies.

Positieve effecten:

  • Ondersteunt de vetverbranding en gewichtsverlies.

  • Ondersteunt de prestaties en verbetert het zuurstofverbruik tijdens de oefening.

  • Versnelt de regeneratie.
WAAROM IS ER WEINIG INFORMATIE BESCHIKBAAR OVER DIT PRODUCT?
Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.
Als u specifieke vragen heeft over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

WAARSCHUWING:
De aanbevolen hoeveelheid voor dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.


Ingrediënten
Ingrediënten L-carnitine L-tartraat, Cholinebitartraat, gelatine, niacine, thiamine mononitraat, Magne-sium stearaat (verwerkingssteun).
Gebruik / Dosering
Aanbevolen 3 capsules voor of tijdens het sporten.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Gerelateerde producten

Arginine AKG Super Pump (120 caps)

Arginine AKG Super Pump (120 caps)

ARGININE AKG bevat voornamelijk L-arginine aminozuur. L-arginine is een goed hulpmiddel  wannee..

€12,50 €23,50 Excl. BTW: €10,33

Crea 1500 Mega Strong (250 tabs)

Crea 1500 Mega Strong (250 tabs)

Creatine Monohydraat ondersteunt eiwit in de spieren en zorgt binnen twee weken voor snellere spierg..

€10,90 Excl. BTW: €9,01

Fat Attack (90 tabs)

Fat Attack (90 tabs)

Extra sterk geconcentreerde tabletten, ontworpen voor veeleisende consumenten, sporters en mensen di..

€16,95 Excl. BTW: €14,01

Fat Burner (120 caps)

Fat Burner (120 caps)

Zeer effectieve vetverbrander die synefrine, witte wilg extract, cafeïne en carnitine bevat. De comb..

€15,00 Excl. BTW: €12,40

L- Carnitine Liquid 120.000 (1 L)

L- Carnitine Liquid 120.000 (1 L)

Carnitine basis vloeistof 120.000 - een voedingssupplement die alleen L-Carnitine basis bevat, ontwo..

€25,00 Excl. BTW: €20,66

Tags: carnitine, (90tabs), afslankersPayment methods
Betaalmogelijkheden


About us:
Over ons:

EXTREME&FIT® Sports Nutrition is the prominent producer of premium quality sports nutrition in the  EU. Our aim is to constantly come up with topical products to provide for athletes´ needs while using the top quality ingredients. We develop all our products in co-operation with our best athletes so that they get exactly what they need to enhance their performance and physique.

EXTREME&FIT® - Sports Nutrition is de vooraanstaande producent van hoogwaardige en kwalitatieve sportvoeding in Europa. Ons doel is om voortdurend te komen met lokale producten te voorzien in athletes' behoeften, terwijl het gebruik van de beste ingrediënten. Wij ontwikkelen al onze producten in samenwerking met onze beste atleten, zodat ze precies krijgen wat ze nodig hebben om hun prestaties en lichaamsbouw te verbeteren.