Crea 1500 Mega Strong (250 tabs)

  • Merk: BEST NUTRITION
  • Model: EX-C-CREA250TABS
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €10,90

  • Excl. BTW: €9,01

Crea 1500 Mega Strong (250 tabs)


Creatine Monohydraat ondersteunt eiwit in de spieren en zorgt binnen twee weken voor snellere spiergroei. Creatine is daardoor het beste supplement voor bodybuilders.


Elk tablet van Crea 1500 Mega Strong bevat 1500 mg creatine. Creatine zorgt voor spier- en krachtontwikkeling en voorkomt spiervermoeidheid. Spierweefsel wordt sterker en groter. Het is wetenschappelijk bewezen dat creatine een extreem positief effect heeft op spierherstel. Creatine heeft daarnaast een spier-eiwit synthetische aard en zorgt voor hogere ATP waardes in de spieren, terwijl eiwit afbraak minimaal is. Dit komt doordat creatine een enorm effect heeft wanneer het in contact komt met water en spiercellen. Hierdoor krijgt u meer energie en kunt u intensiever trainen en beter presteren.


Goed om te weten:

  • Creatine bevordert spiergroei.

  • Voor meer krachttraining..

  • Elk tablet is perfect gedoseerd.

  • 3 tabletten per dag zijn voldoende om resultaat te behalen.


WAAROM IS ER WEINIG INFORMATIE BESCHIKBAAR OVER DIT PRODUCT?
Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.
Als u specifieke vragen heeft over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

WAARSCHUWING:
De aanbevolen hoeveelheid voor dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.Gebruik / Dosering
Aanbevolen Aanbevolen Gebruik: Het wordt aanbevolen om creatine 8 weken, gevolgd door een paar weken pauze gebruiken De individuele dosis dient niet minder dan 3 zijn - 4,5 g (2-3 tabletten) De eerste 5 dagen is het wenselijk om creatine 15-20 g per dag (10 - 13 tabletten), verdeeld over 3-4 doses van 3 tabletten gedurende de dag. Tijdens deze oplaadfase de spieren raken verzadigd met creatine en dan alleen onderhoud doses worden gebruikt - 3 tabletten per dag voor 60-80 kg. Creatine gebruik belangrijkste 30 minuten voor de training en direct na de oefening Het effect is merkbaar na enkele dagen gebruik. Het aanbevolen gebruik is geschikt voor de kracht van sport. De maximale dosering is 4x 3 - 4 eetlepels dagelijks

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Gerelateerde producten

Carnitine (90 tabs)

Carnitine (90 tabs)

En goede verbranding en het transport van vetzuren in het lichaam, met name in de mitochondriën, is ..

€27,00 Excl. BTW: €22,31

Crea Pure (1 kg)

Crea Pure (1 kg)

Creatine Monohydraat ondersteunt eiwit in de spieren en zorgt binnen twee weken voor snellere spierg..

€23,00 Excl. BTW: €19,01

HMBolan 500mg (120 tabs)

HMBolan 500mg (120 tabs)

HMB is een afkorting voor Hydroxyde-Methyl-Butyraat. Dit is een metaboliet voor één van de vertakte ..

€9,90 Excl. BTW: €8,18

Tribull NoX (90 tabs)

Tribull NoX (90 tabs)

Tribulus Saponinen zijn krachtige natuurlijke afrodisiaca, en bevat een aantal nuttige stoffen aan h..

€17,50 Excl. BTW: €14,46

Pro Palatinose (7 kg)

Pro Palatinose (7 kg)

Pro Palatinose is een voedsel supplement voor sporters om te helpen bij spierontwikkeling en krachto..

€84,00 Excl. BTW: €69,42

Crea Pure (0.5 kg)

Crea Pure (0.5 kg)

Creatine Monohydraat ondersteunt eiwit in de spieren en zorgt binnen twee weken voor snellere spierg..

€12,60 Excl. BTW: €10,41

Tags: crea, 1500, mega, strong, (250tabs), creatinePayment methods
Betaalmogelijkheden


About us:
Over ons:

EXTREME&FIT® Sports Nutrition is the prominent producer of premium quality sports nutrition in the  EU. Our aim is to constantly come up with topical products to provide for athletes´ needs while using the top quality ingredients. We develop all our products in co-operation with our best athletes so that they get exactly what they need to enhance their performance and physique.

EXTREME&FIT® - Sports Nutrition is de vooraanstaande producent van hoogwaardige en kwalitatieve sportvoeding in Europa. Ons doel is om voortdurend te komen met lokale producten te voorzien in athletes' behoeften, terwijl het gebruik van de beste ingrediënten. Wij ontwikkelen al onze producten in samenwerking met onze beste atleten, zodat ze precies krijgen wat ze nodig hebben om hun prestaties en lichaamsbouw te verbeteren.