Crea Pure (0.5 kg)

  • Model: EX-C-CREAPURE500gr
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €12,60

  • Excl. BTW: €10,41

Crea Pure (0.5 kg)


Creatine Monohydraat ondersteunt eiwit in de spieren en zorgt binnen twee weken voor snellere spiergroei. Creatine is daardoor het beste supplement voor bodybuilders.


Creatine zorgt voor spier- en krachtontwikkeling en voorkomt spiervermoeidheid. Spierweefsel wordt sterker en groter. Het is wetenschappelijk bewezen dat creatine een extreem positief effect heeft op spierherstel. Creatine heeft daarnaast een spier-eiwit synthetische aard en zorgt voor hogere ATP waardes in de spieren, terwijl eiwit afbraak minimaal is. Dit komt doordat creatine een enorm effect heeft wanneer het in contact komt met water en spiercellen. Hierdoor krijgt u meer energie en kunt u intensiever trainen en beter presteren.


Goed om te weten:

  • Creatine bevordert spiergroei.

  • Voor meer krachttraining..

  • Meest pure creatine voor het beste effect.

  • Dit product is de beste keus op de markt.WAAROM IS ER WEINIG INFORMATIE BESCHIKBAAR OVER DIT PRODUCT?
Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.
Als u specifieke vragen heeft over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

WAARSCHUWING:
De aanbevolen hoeveelheid voor dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.

Gebruik / Dosering
Aanbevolen neem oplaaddosis van Creatine voor de eerste 5 dagen zoals aanbevolen door uw trainer. Daarna meng ca 3g van Creatine met je energie, eiwit of gewichtstoename drankje en neem het in de ochtend of na de training.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Gerelateerde producten

Crea 1500 Mega Strong (250 tabs)

Crea 1500 Mega Strong (250 tabs)

Creatine Monohydraat ondersteunt eiwit in de spieren en zorgt binnen twee weken voor snellere spierg..

€10,90 Excl. BTW: €9,01

HMBolan 500mg (120 tabs)

HMBolan 500mg (120 tabs)

HMB is een afkorting voor Hydroxyde-Methyl-Butyraat. Dit is een metaboliet voor één van de vertakte ..

€9,90 Excl. BTW: €8,18

Extreme Pump (625 gr)

Extreme Pump (625 gr)

Extreme Pump is de laatste generatie van transporters die nitric oxide verzorgt voor spierontwikkeli..

€33,50 Excl. BTW: €27,69

Pro Palatinose (1 kg)

Pro Palatinose (1 kg)

Pro Palatinose is een voedsel supplement voor sporters om te helpen bij spierontwikkeling en krachto..

€19,00 Excl. BTW: €15,70

Tags: crea, pure, (1kg), creatine 500 (500, gr) (0.5Payment methods
Betaalmogelijkheden


About us:
Over ons:

EXTREME&FIT® Sports Nutrition is the prominent producer of premium quality sports nutrition in the  EU. Our aim is to constantly come up with topical products to provide for athletes´ needs while using the top quality ingredients. We develop all our products in co-operation with our best athletes so that they get exactly what they need to enhance their performance and physique.

EXTREME&FIT® - Sports Nutrition is de vooraanstaande producent van hoogwaardige en kwalitatieve sportvoeding in Europa. Ons doel is om voortdurend te komen met lokale producten te voorzien in athletes' behoeften, terwijl het gebruik van de beste ingrediënten. Wij ontwikkelen al onze producten in samenwerking met onze beste atleten, zodat ze precies krijgen wat ze nodig hebben om hun prestaties en lichaamsbouw te verbeteren.