Hypotonic 1 L

  • Model: EX-D-HYPOTONIC1L
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €28,01
  • €18,50

  • Excl. BTW: €15,29

  • 2 of meer €17,84
  • 3 of meer €16,95
  • 4 of meer €15,35

Beschikbare opties:

Hypotonic 1 L

is een concentraat voor de bereiding van hypotone verfrissende drank met vitaminen, mineralen en sporenelementen verrijkt met L-Carnitine base, choline en inositol. Voldoet aan de eisen die de moderne wetenschap te drinken tot aanvulling gegeven heeft en energieverliezen vitálizujúcich elementen van de sport, lichamelijke activiteit en uitdroging veroorzaakt.

Het is geschikt voor het lessen van dorst sporters voor, tijdens en na inspanning en ook voorziet het lichaam van de nodige vitaminen en mineralen verloren tijdens inspanning. Bevat alle belangrijke vitaminen, mineralen en sporenelementen die nodig zijn voor de versterking van het drinken regime niet alleen šprtovcov, maar ook actieve mensen.

Samenstelling: sucrose, water, zuurteregelaar: citroenzuur, aromatische base, natriumcyclamaat, acesulfaam K, aspartaam ​​(bevat een bron van fenylalanine), en natrium saccharine, L-Carnitine base, calcium lactaat, L-ascorbinezuur (Vit.C ), magnesiumsulfaat, cholinechloride, inositol, maltodextrine, nicotinamide (vitamine B3), kaliumcitraat, DL-alfa-tocoferylacetaat (vitamine E), magnesiumlactaat, pantotheenzuur (vit.B5), natriumchloride, cyanocobalamine (vit. B12), natriumcitraat, pyridoxine hydrochloride (vit.B6), Thiamine Mononitrate (vit.B1), riboflavine (vit.B2) pteroylmonoglutámová zuur (foliumzuur), D-biotine (vit.B7), conserveermiddelen: kaliumsorbaat en natrium benzoaat. (*) Inclusief kleuring: E102, E104, E110, E122, E124

Aanbevolen dosering:
10 ml concentraat 700 ml water.
Let op: de maximale hoeveelheid van 30 ml concentraat per dag.

Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis! Voor de bereiding van de gerede drank gebruik mineraalwater door verstoring van mineralenbalans.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Gerelateerde producten

Pro Palatinose 3.5 kg

Pro Palatinose 3.5 kg

PRO PALATINOSE is een sport supplement wat gebruikt wordt voor het ontwikkelen en groeien van spier..

€42,00 Excl. BTW: €34,71

Pro Palatinose 1 kg

Pro Palatinose 1 kg

PRO PALATINOSE is een sport supplement wat gebruikt wordt voor het ontwikkelen en groeien van spier..

€19,00 Excl. BTW: €15,70

Tags: hypotonic, (1l), vitaminesPayment methods
Betaalmogelijkheden


About us:
Over ons:

EXTREME&FIT® Sports Nutrition is the prominent producer of premium quality sports nutrition in the  EU. Our aim is to constantly come up with topical products to provide for athletes´ needs while using the top quality ingredients. We develop all our products in co-operation with our best athletes so that they get exactly what they need to enhance their performance and physique.

EXTREME&FIT® - Sports Nutrition is de vooraanstaande producent van hoogwaardige en kwalitatieve sportvoeding in Europa. Ons doel is om voortdurend te komen met lokale producten te voorzien in athletes' behoeften, terwijl het gebruik van de beste ingrediënten. Wij ontwikkelen al onze producten in samenwerking met onze beste atleten, zodat ze precies krijgen wat ze nodig hebben om hun prestaties en lichaamsbouw te verbeteren.