Matrix Night Caseine 1 kg

  • Model: EX-P-MNIGHT1KG
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €17,00

  • Excl. BTW: €14,05

  • 2 of meer €16,00
  • 3 of meer €15,00

Beschikbare opties:

Matrix Night Caseine 1 kg

Matrix Night is een combinatie van zes verschillende soorten proteïne. Elk component bevat 16,7% aan pure proteïne. Hierdoor is dit product in een ideale balans met een wijd spectrum aan amino zuren.

Behalve dat dit product verschillende soorten proteïne bevat, bevat het ook zeven complexe enzymen: alfa-amylase, bromelia, lactase, cellulose, neutrale protease en lipase. Matrix Night bevat tussen de 76,4% en 80% pure proteïne (afhankelijk van de smaak).

Het menselijk lichaam heeft ongeveer 7 uur nodig om alle componenten te verteren. Hierdoor is het perfect in te zetten als slaap-shake.
Matrix night zorgt voor spierontwikkeling doordat het premium kwaliteit proteïne bevat.

Goed om te weten:
-Is een slaap-shake.
-Bevat alle nodige proteïnen.
-Bevat alleen nodige ingrediënten.
- Heeft verschillende smaken.


Gebruik / Dosering
Aanbevolen Aanbevolen dosering: Afhankelijk van het lichaamsgewicht, sportieve activiteit en voeding. Raden aan om de dagelijkse dosis (2-6 scoops) naar 2-3 porties verspreid. Instructies voor de bereiding: Meng de inhoud van 1 maatschep (30 g) in 200 ml water of magere melk.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Gerelateerde producten

Matrix Night Casein 7 kg

Matrix Night Casein 7 kg

Matrix Night is een combinatie van zes verschillende soorten proteïne. Elk component bevat 16,7% aa..

€110,00 Excl. BTW: €90,91

Matrix Night Caseine 2.25 kg

Matrix Night Caseine 2.25 kg

Matrix Night is een combinatie van zes verschillende soorten proteïne. Elk component bevat 16,7% aa..

€35,50 Excl. BTW: €29,34

Tags: matrix, night, (1kg), eiwitten caseine aanbieding!Payment methods
Betaalmogelijkheden


About us:
Over ons:

EXTREME&FIT® Sports Nutrition is the prominent producer of premium quality sports nutrition in the  EU. Our aim is to constantly come up with topical products to provide for athletes´ needs while using the top quality ingredients. We develop all our products in co-operation with our best athletes so that they get exactly what they need to enhance their performance and physique.

EXTREME&FIT® - Sports Nutrition is de vooraanstaande producent van hoogwaardige en kwalitatieve sportvoeding in Europa. Ons doel is om voortdurend te komen met lokale producten te voorzien in athletes' behoeften, terwijl het gebruik van de beste ingrediënten. Wij ontwikkelen al onze producten in samenwerking met onze beste atleten, zodat ze precies krijgen wat ze nodig hebben om hun prestaties en lichaamsbouw te verbeteren.