Hydro Extreme Whey 7kg

  • Model: EX-P-HYDROEXTREMEWHEY
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €153,00

  • Excl. BTW: €126,45

Beschikbare opties:

Hydro Extreme Whey 7kg

Hydro extreme whey 7kg is een 77% puur enzymatisch gehydroliseerd whey proteïne.

 

Hydro extreme whey is het beste product op de markt als het gaat om whey proteïne. Dit product wordt gebruikt door sporters over de hele wereld die grote hoeveelheden aan proteïne moeten verwerken. Reguliere proteine supplementen kunnen dit niet realiseren. Op gebied van verteren en verwerken is Hydro extreme whey het nummer 1 product.

 

Door het hydrolisatie proces heeft dit supplement geen grote impact op het verteersysteem. Hierdoor is dit product het snelste product wat opgenomen wordt in de bloedbaan. Zelfs bij grote hoeveelheden heeft dit product geen ongewenste bijwerkingen.

 

Dit zorgt ervoor dat Hydro extreme whey de ideale keus is voor professionele sporters. Dit product is tevens een alternatief voor sporters die problemen hebben met het verteren van reguliere supplementen.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: hydro, extreme, whey, 7kg, eiwitten aanbieding!Payment methods
Betaalmogelijkheden


About us:
Over ons:

EXTREME&FIT® Sports Nutrition is the prominent producer of premium quality sports nutrition in the  EU. Our aim is to constantly come up with topical products to provide for athletes´ needs while using the top quality ingredients. We develop all our products in co-operation with our best athletes so that they get exactly what they need to enhance their performance and physique.

EXTREME&FIT® - Sports Nutrition is de vooraanstaande producent van hoogwaardige en kwalitatieve sportvoeding in Europa. Ons doel is om voortdurend te komen met lokale producten te voorzien in athletes' behoeften, terwijl het gebruik van de beste ingrediënten. Wij ontwikkelen al onze producten in samenwerking met onze beste atleten, zodat ze precies krijgen wat ze nodig hebben om hun prestaties en lichaamsbouw te verbeteren.