Pro Palatinose (3.5 kg)

  • Model: EX-WG-GOPALATINOSE3.5KG
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €42,00

  • Excl. BTW: €34,71

  • 2 of meer €40,00
  • 3 of meer €37,58

Beschikbare opties:

Pro Palatinose (3.5 kg)


Pro Palatinose is een voedsel supplement voor sporters om te helpen bij spierontwikkeling en krachtopbouw. Het bestaat voor 27,3% uit proteïnen. De 6 top proteïnen in het product zijn: Whey CFM instant proteïne concentraat; Whey CFM proteïne isolaat; Micellar caseïne; Whey hydrolysaat instant proteïne;  Ei albumine; en Ultra gefiltreerd whey proteïne concentraat. Deze combinatie van hoogwaardige proteïne voorziet uw spieren van complexe, essentiële en niet essentiële aminozuren met een hoog BCAA gehalte (L-Leucine, L-Valine and L-Isoleucine content 5000 mg / 100 g product). Pro Palatinose bevat daarnaast een zeer hoog L-Glutamine gehalte.

Het product bestaat verder voor 60% uit koolhydraten. Hierdoor heeft Pro Palatinose een bijzondere eigenschap die ideaal is voor sporters: een laag glycemie index, waardoor insuline langzaam vrijkomt. Tevens bevat het product een combinatie van isomaltulose met maltodextrine en dextrose, waardoor u een bijzondere bron van energie krijgt tijdens het sporten. Doordat de enzymen bromelaïne en papaïne zijn toegevoegd is het product makkelijk verteerbaar. Tevens bevat dit product een ruimte variatie van mineralen en vitaminen.


WAAROM IS ER WEINIG INFORMATIE BESCHIKBAAR OVER DIT PRODUCT?
Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.
Als u specifieke vragen heeft over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

WAARSCHUWING:
De aanbevolen hoeveelheid voor dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Gerelateerde producten

Egg Amino 500 tabs

Egg Amino 500 tabs

Ingrediënten;GlutamineWAAROM IS ER WEINIG INFORMATIE BESCHIKBAAR OVER DIT PRODUCT?Helaas mogen wij d..

€27,00 Excl. BTW: €22,31

Fat Attack (90 tabs)

Fat Attack (90 tabs)

Extra sterk geconcentreerde tabletten, ontworpen voor veeleisende consumenten, sporters en mensen di..

€16,95 Excl. BTW: €14,01

Fat Burner (120 caps)

Fat Burner (120 caps)

Ingrediënten;CarnitineCafeïne Witte wilgSynephrineWAAROM IS ER WEINIG INFORMATIE BESCHIKBAAR OV..

€15,00 Excl. BTW: €12,40

G21 Gainer (7 kg)

G21 Gainer (7 kg)

Ingrediënten;Whey ProteïneKoolhydratenAminozurenWAAROM IS ER WEINIG INFORMATIE BESCHIKBAAR OVER DIT ..

€78,00 Excl. BTW: €64,46

Hypotonic (1 L)

Hypotonic (1 L)

Samenstelling: Sucrose, water, zuurteregelaar: citroenzuur, aromatische base, natriumcyclamaat, aces..

€18,50 €28,01 Excl. BTW: €15,29

Egg Amino (250 tabs)

Egg Amino (250 tabs)

Ingrediënten;GlutamineWAAROM IS ER WEINIG INFORMATIE BESCHIKBAAR OVER DIT PRODUCT?Helaas mogen wij d..

€14,00 Excl. BTW: €11,57

Tags: palatinose, (3.5kg), eiwitten pro gainersPayment methods
Betaalmogelijkheden


About us:
Over ons:

EXTREME&FIT® Sports Nutrition is the prominent producer of premium quality sports nutrition in the  EU. Our aim is to constantly come up with topical products to provide for athletes´ needs while using the top quality ingredients. We develop all our products in co-operation with our best athletes so that they get exactly what they need to enhance their performance and physique.

EXTREME&FIT® - Sports Nutrition is de vooraanstaande producent van hoogwaardige en kwalitatieve sportvoeding in Europa. Ons doel is om voortdurend te komen met lokale producten te voorzien in athletes' behoeften, terwijl het gebruik van de beste ingrediënten. Wij ontwikkelen al onze producten in samenwerking met onze beste atleten, zodat ze precies krijgen wat ze nodig hebben om hun prestaties en lichaamsbouw te verbeteren.