G21 Gainer (1 kg)

 • Model: EX-WG-G15GAINER1KG
 • Beschikbaarheid: Op voorraad
 • €17,50

 • Excl. BTW: €14,46

Beschikbare opties:

G21 Gainer (1 kg)


G21 Gainer is een supplement om spieren op te bouwen, aan te komen en kracht te ontwikkelen door de mineralen en vitaminen. Dit product bevat 21,1% proteïne, afkomstig van premium kwaliteit instant whey proteïne CFM. Dit zorgt voor een maximale opname en vertering.

Dit product bevat alle essentiële en niet essentiële aminozuren met een hoog BCAA gehalte. G21 Gainer bestaat voor 69,4% - 72,2% uit koolhydraten (afhankelijk van de smaak). Het bevat voornamelijk langzame polysachariden. Deze complexe koolhydraten worden voornamelijk uit granen gehaald. Tevens is er een optimale hoeveelheid snelle koolhydraten (dextrose) toegevoegd. Dit zorgt voor een ideale combinatie zodat de glucose en het anabolische hormoon insuline langzaam en in gelijkmatige porties door het lichaam worden opgenomen.

Goed om te weten:

 • Verrijkt met vezels.

 • Bevordert spierherstel.

 • Bevordert snelle spiergroei.

 • Bevat een minimale hoeveelheid vet (0,4%)

 • Bevat 21,1% proteïne, alleen CFM premium kwaliteit.

 • Komt in verschillende lekkere smaken.

 • Bevat geen aspartaam.


WAAROM IS ER WEINIG INFORMATIE BESCHIKBAAR OVER DIT PRODUCT?
Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.
Als u specifieke vragen heeft over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

WAARSCHUWING:
De aanbevolen hoeveelheid voor dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Gerelateerde producten

Egg Amino 500 tabs

Egg Amino 500 tabs

Gehydrolyseerd EGG amino’s verrijkt met glutamine peptiden. Dit is een ideale bron voor alle essent..

€27,00 Excl. BTW: €22,31

HMBolan 500mg (120 tabs)

HMBolan 500mg (120 tabs)

HMB is een afkorting voor Hydroxyde-Methyl-Butyraat. Dit is een metaboliet voor één van de vertakte ..

€9,90 Excl. BTW: €8,18

Hydro Extreme Whey (1 kg)

Hydro Extreme Whey (1 kg)

Hydro Extreme Whey levert 77% puur enzymatisch whey proteïne van hoge kwaliteit,, welke een hydrolyt..

€34,50 €39,00 Excl. BTW: €28,51

Egg Amino (250 tabs)

Egg Amino (250 tabs)

Egg Amino tabs zijn gemaakt van een unieke combinatie van gehydrolyseerd ei albumine verrijkt met gl..

€14,00 Excl. BTW: €11,57

Tags: hardcore, gainer21, (1kg), gainers g15 g21Payment methods
Betaalmogelijkheden


About us:
Over ons:

EXTREME&FIT® Sports Nutrition is the prominent producer of premium quality sports nutrition in the  EU. Our aim is to constantly come up with topical products to provide for athletes´ needs while using the top quality ingredients. We develop all our products in co-operation with our best athletes so that they get exactly what they need to enhance their performance and physique.

EXTREME&FIT® - Sports Nutrition is de vooraanstaande producent van hoogwaardige en kwalitatieve sportvoeding in Europa. Ons doel is om voortdurend te komen met lokale producten te voorzien in athletes' behoeften, terwijl het gebruik van de beste ingrediënten. Wij ontwikkelen al onze producten in samenwerking met onze beste atleten, zodat ze precies krijgen wat ze nodig hebben om hun prestaties en lichaamsbouw te verbeteren.