Hydro Extreme Whey (2.25 kg)

  • Model: EX-P-HYDRO772.25KG
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €60,00

  • Excl. BTW: €49,59

  • 2 of meer €59,00
  • 3 of meer €54,99
  • 4 of meer €53,00

Beschikbare opties:

Hydro Extreme Whey (2.25 kg)


Hydro Extreme Whey levert 77% puur enzymatisch whey proteïne van hoge kwaliteit,, welke een hydrolytisch proces heeft doorgemaakt. Het is het beste product op de markt als het gaat om whey proteïne.


Dit product wordt gebruikt door sporters over de hele wereld om hen te helpen met het verwerken van een grote hoeveelheden proteïne. Reguliere proteïne supplementen kunnen dit niet realiseren.


Op gebied van verteren en verwerken door het lichaam is Hydro extreme whey het nummer 1 product. Door het hydrolisatie proces heeft deze supplement drank geen grote impact op het spijsverterings systeem. Hierdoor is het het snelste proteïne supplement om door de bloedbaan te worden opgenomen.

Dit zorgt ervoor dat Hydro Extreme Whey de ideale keus is voor professionele sporters die extreem hoge doses proteïne moeten opnemen in hun dieet. Dit product is tevens een alternatief voor sporters die problemen hebben met het verteren van reguliere supplementen.WAAROM IS ER WEINIG INFORMATIE BESCHIKBAAR OVER DIT PRODUCT?
Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.
Als u specifieke vragen heeft over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

WAARSCHUWING:
De aanbevolen hoeveelheid voor dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Gerelateerde producten

Hydro Extreme Whey (1 kg)

Hydro Extreme Whey (1 kg)

Hydro Extreme Whey levert 77% puur enzymatisch whey proteïne van hoge kwaliteit,, welke een hydrolyt..

€34,50 €39,00 Excl. BTW: €28,51

Matrix Night Caseine (2.25 kg)

Matrix Night Caseine (2.25 kg)

Matrix Night is een gebalanceerde combinatie van zes verschillende soorten proteïne waarbij elk comp..

€35,50 Excl. BTW: €29,34

Whey Protein Professional (7 kg)

Whey Protein Professional (7 kg)

Een beter whey proteïne supplement bestaat er niet op de markt. Dankzij toevoeging van papaïne en br..

€119,00 Excl. BTW: €98,35

Tags: hydro77, (2.25kg), eiwitten extreme, whey aanbieding!Payment methods
Betaalmogelijkheden


About us:
Over ons:

EXTREME&FIT® Sports Nutrition is the prominent producer of premium quality sports nutrition in the  EU. Our aim is to constantly come up with topical products to provide for athletes´ needs while using the top quality ingredients. We develop all our products in co-operation with our best athletes so that they get exactly what they need to enhance their performance and physique.

EXTREME&FIT® - Sports Nutrition is de vooraanstaande producent van hoogwaardige en kwalitatieve sportvoeding in Europa. Ons doel is om voortdurend te komen met lokale producten te voorzien in athletes' behoeften, terwijl het gebruik van de beste ingrediënten. Wij ontwikkelen al onze producten in samenwerking met onze beste atleten, zodat ze precies krijgen wat ze nodig hebben om hun prestaties en lichaamsbouw te verbeteren.