Hypotonic (1 L)

  • Model: EX-D-HYPOTONIC1L
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €28,01
  • €18,50

  • Excl. BTW: €15,29

  • 2 of meer €17,84
  • 3 of meer €16,95
  • 4 of meer €15,35

Beschikbare opties:

Hypotonic (1 L)


Hypotonic is een vloeibaar concentraat voor de bereiding van een hypotone verfrissende drank met vitaminen, mineralen en sporenelementen. Het is verrijkt met een  L-Carnitine basis en toegevoegde choline en inositol. Bevordert lichamelijke activiteit en gaat energieverlies en uitdroging tegen.

Het is geschikt voor het lessen van dorst sporters voor, tijdens en na inspanning en voorziet daarnaast het lichaam van de nodige vitaminen en mineralen die het tijdens inspanning verliest. Geschikt voor zowel sporters als actieve mensen.


Aanbevolen dosering:
10 ml concentraat per 700 ml water.
Let op: de maximale hoeveelheid van 30 ml concentraat per dag.
Voor de bereiding van de drank, gebruik mineraalwater om de mineralenbalans te verstoren.


Samenstelling:

Sucrose, water, zuurteregelaar: citroenzuur, aromatische base, natriumcyclamaat, acesulfaam K, aspartaam ​​(bevat een bron van fenylalanine), en natrium saccharine, L-Carnitine base, calcium lactaat, L-ascorbinezuur (Vit.C ), magnesiumsulfaat, cholinechloride, inositol, maltodextrine, nicotinamide (vitamine B3), kaliumcitraat, DL-alfa-tocoferylacetaat (vitamine E), magnesium lactaat, pantotheenzuur (vit.B5), natriumchloride, cyanocobalamine (vit. B12), natriumcitraat, pyridoxine hydrochloride (vit.B6), Thiamine Mononitrate (vit.B1), riboflavine (vit.B2) pteroyl monoglutámová zuur (foliumzuur), D-biotine (vit.B7), conserveermiddelen: kaliumsorbaat en natriumbenzoaat. (*) Inclusief kleuring: E102, E104, E110, E122, E124


WAAROM IS ER WEINIG INFORMATIE BESCHIKBAAR OVER DIT PRODUCT?
Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.
Als u specifieke vragen heeft over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

WAARSCHUWING:
De aanbevolen hoeveelheid voor dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Gerelateerde producten

Pro Palatinose (3.5 kg)

Pro Palatinose (3.5 kg)

Pro Palatinose is een voedsel supplement voor sporters om te helpen bij spierontwikkeling en krachto..

€42,00 Excl. BTW: €34,71

Pro Palatinose (1 kg)

Pro Palatinose (1 kg)

Pro Palatinose is een voedsel supplement voor sporters om te helpen bij spierontwikkeling en krachto..

€19,00 Excl. BTW: €15,70

Tags: hypotonic, (1l), vitaminesPayment methods
Betaalmogelijkheden


About us:
Over ons:

EXTREME&FIT® Sports Nutrition is the prominent producer of premium quality sports nutrition in the  EU. Our aim is to constantly come up with topical products to provide for athletes´ needs while using the top quality ingredients. We develop all our products in co-operation with our best athletes so that they get exactly what they need to enhance their performance and physique.

EXTREME&FIT® - Sports Nutrition is de vooraanstaande producent van hoogwaardige en kwalitatieve sportvoeding in Europa. Ons doel is om voortdurend te komen met lokale producten te voorzien in athletes' behoeften, terwijl het gebruik van de beste ingrediënten. Wij ontwikkelen al onze producten in samenwerking met onze beste atleten, zodat ze precies krijgen wat ze nodig hebben om hun prestaties en lichaamsbouw te verbeteren.