BCAA 4:1:1 (120 tabs)

  • Model: EX-AA-BCAA411120
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €15,00

  • Excl. BTW: €12,40

BCAA 4:1:1 (120 tabs)


BCAA 4: 1: 1 is een combinatie van vertakte aminozuren, L-leucine, isoleucine en L-valine. Dit product wordt met name door krachtsporters gebruikt vanwege zijn anti-katabolische eigenschappen. De ingrediënten worden aangeboden in een tabletvorm waardoor het product makkelijk verteerbaar is.


Omdat natuurlijke ingrediënten in alledaags voedsel niet voldoende is om spieren te laten door-ontwikkelen zijn BCAA zuren nodig om het katabolisch proces tegen te gaan. Advies is om BCAA supplementen te gebruiken vóór en na het sporten. Dat zijn de momenten dat het lichaam het meeste behoefte heeft aan BCAA.

Positieve eigenschappen:

  • Directe bron van energie tijdens het sporten.

  • Beschermt tegen spierafname.

  • Versnelt spierherstel.WAAROM IS ER WEINIG INFORMATIE BESCHIKBAAR OVER DIT PRODUCT?
Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.
Als u specifieke vragen heeft over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

WAARSCHUWING:
De aanbevolen hoeveelheid voor dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: bcaa, 4:1:1, (120tabs), amino, zurenPayment methods
Betaalmogelijkheden


About us:
Over ons:

EXTREME&FIT® Sports Nutrition is the prominent producer of premium quality sports nutrition in the  EU. Our aim is to constantly come up with topical products to provide for athletes´ needs while using the top quality ingredients. We develop all our products in co-operation with our best athletes so that they get exactly what they need to enhance their performance and physique.

EXTREME&FIT® - Sports Nutrition is de vooraanstaande producent van hoogwaardige en kwalitatieve sportvoeding in Europa. Ons doel is om voortdurend te komen met lokale producten te voorzien in athletes' behoeften, terwijl het gebruik van de beste ingrediënten. Wij ontwikkelen al onze producten in samenwerking met onze beste atleten, zodat ze precies krijgen wat ze nodig hebben om hun prestaties en lichaamsbouw te verbeteren.