Blog

Basis Supplementen Voor Sporters!

Supplementen zijn een aanvulling op je dagelijkse dieet. Ze helpen je om een maximale inspanning neer te zetten en hier vervolgens ook van te profiteren.Extreme&FIT heeft een assortiment van ruim 70 producten en daar komen telkens nieuwe producten bij. Als je nieuw bent in de wereld van sport supplementen dan is de keuze groot, en is het begrijpelijk dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. We zullen in dit artikel een basis voor je neerleggen, zodat je daarna makkelijker een keuze kunt maken.Supplementen voor de workoutVoor een workout is het belangrijk om snel opneembare koolhydraten en aminozuren in te nemen. Een voorbeeld van een snelle opneembare koolhydraat is Dextrose. Essentiële aminozuren zijn bijvoorbeeld branched-chain amino acids, ook wel BCAA’s genoemd. Dextrose zorgt voor energie en BCAA’s ondersteunen het herstel van de spieren. Daarnaast ondersteunen BCAA’s de vetverbranding.Supplementen tijdens de workoutWater is in principe voldoende, wil je het helemaal goed doen, dan kun je bijvoorbeeld BCAA’s zoals Muscle Protect tijdens je training nemen. Dit gaat spierafbraak tegen en zorgt ervoor dat je spieren nog sneller herstellen.Supplementen na de workoutNa een workout is het wederom belangrijk om snelle koolhydraten in te nemen. Daarnaast is het belangrijk om snelle eiwitten, bijvoorbeeld in de vorm van Whey proteïne in te nemen.Snelle koolhydraten en eiwitten zijn belangrijk omdat je lichaam na een workout uitgeput is. Vaak vraag je van je lichaam een uur lang om een topprestatie. Je wil je lichaam snel voorzien van de juiste bouwstenen ( de snelle koolhydraten & eiwitten). Zodat je direct weer in de spieropbouwende fase komt om zo weer door te gaan met herstellen, en dus te groeien!


Payment methods
Betaalmogelijkheden


About us:
Over ons:

EXTREME&FIT® Sports Nutrition is the prominent producer of premium quality sports nutrition in the  EU. Our aim is to constantly come up with topical products to provide for athletes´ needs while using the top quality ingredients. We develop all our products in co-operation with our best athletes so that they get exactly what they need to enhance their performance and physique.

EXTREME&FIT® - Sports Nutrition is de vooraanstaande producent van hoogwaardige en kwalitatieve sportvoeding in Europa. Ons doel is om voortdurend te komen met lokale producten te voorzien in athletes' behoeften, terwijl het gebruik van de beste ingrediënten. Wij ontwikkelen al onze producten in samenwerking met onze beste atleten, zodat ze precies krijgen wat ze nodig hebben om hun prestaties en lichaamsbouw te verbeteren.