L- Carnitine Liquid 120.000 (1 L)

  • Model: EX-FB-LCARNITINE120.0001L
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €25,00

  • Excl. BTW: €20,66

  • 2 of meer €23,00
  • 3 of meer €21,01

Beschikbare opties:

L- Carnitine Liquid 120.000 (1 L)


Carnitine basis vloeistof 120.000 - een voedingssupplement die alleen L-Carnitine basis bevat, ontworpen voor de ondersteuning van een efficiënte vetverbranding en het verbeteren van fysieke en mentale prestaties. Carnitine helpt om voedingsstoffen naar de cellen te transporteren en verhoogt het gebruik van vetzuren door deze in de lever om te zetten naar energie. Carnitine wordt ook gebruikt om fysieke prestaties te bevorderen. Door de verhoogde  metabolisme van vet dankzij Carnitine, verbetert de energiebalans. Hierdoor bespaart u energie, opgeslagen in de vorm van glycogeen, wat vooral belangrijk is bij endurance training. L-carnitine is één van de meest gebruikte specifieke stoffen voor het bevorderen van vet verlies.

Hoe te gebruiken:
De inhoud van de beker kan direct worden gebruikt of vermengd worden met koude ongezoete dranken.

Om fysieke prestaties te bevorderen consumeert u ongeveer een half uur voor het sporten 10 ml Carnitine.
Ter ondersteuning van de reductie van vet en overgewicht verbruikt u 10 ml Carnitine op een lege maag (voor het ontbijt of tijdens de dag tussen de maaltijden door).


Schudden voor gebruik! Houd u aan de voorgestelde dosering middels de maatbeker en spoel en droog deze na gebruik. Fles na openen maximaal 3 maanden bewaren.


WAAROM IS ER WEINIG INFORMATIE BESCHIKBAAR OVER DIT PRODUCT?
Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.
Als u specifieke vragen heeft over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

WAARSCHUWING:
De aanbevolen hoeveelheid voor dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.Gebruik / Dosering
Aanbevolen 25 ml gedurende 24 uur. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Gerelateerde producten

Carnitine (90 tabs)

Carnitine (90 tabs)

En goede verbranding en het transport van vetzuren in het lichaam, met name in de mitochondriën, is ..

€27,00 Excl. BTW: €22,31

Tags: carnitine, liquid, 120.000, (1l), afslankersPayment methods
Betaalmogelijkheden


About us:
Over ons:

EXTREME&FIT® Sports Nutrition is the prominent producer of premium quality sports nutrition in the  EU. Our aim is to constantly come up with topical products to provide for athletes´ needs while using the top quality ingredients. We develop all our products in co-operation with our best athletes so that they get exactly what they need to enhance their performance and physique.

EXTREME&FIT® - Sports Nutrition is de vooraanstaande producent van hoogwaardige en kwalitatieve sportvoeding in Europa. Ons doel is om voortdurend te komen met lokale producten te voorzien in athletes' behoeften, terwijl het gebruik van de beste ingrediënten. Wij ontwikkelen al onze producten in samenwerking met onze beste atleten, zodat ze precies krijgen wat ze nodig hebben om hun prestaties en lichaamsbouw te verbeteren.