Maltox 100% (1 kg)

 • Model: EX-CH-MALTOX1KG
 • Beschikbaarheid: Op voorraad
 • €7,50

 • Excl. BTW: €6,20

 • 2 of meer €6,95
 • 3 of meer €6,26
 • 4 of meer €5,75

Maltox 100% (1 kg)


Maltox is een complexe samenstelling van glucoses. Hierdoor wordt het product geleidelijk en doorlopend aangeleverd aan het lichaam, wat zorgt voor een langdurige bron van energie en optimaal werkt als spierglycogeen. Daardoor is het ideaal voor atleten en versterkt het lichaam tijdens momenten van fysieke en mentale inspanning. Er zijn geen negatieve effecten op de spijsvertering.

Bedoeld voor:

 • Lichamelijk actieve mensen om de energie-inname te verhogen

 • Atleten, als een speciale bijlage

 • Elke uitgeput organisme

 • Ouderen


WAAROM IS ER WEINIG INFORMATIE BESCHIKBAAR OVER DIT PRODUCT?
Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.
Als u specifieke vragen heeft over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

WAARSCHUWING:
De aanbevolen hoeveelheid voor dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.Gebruik / Dosering
Aanbevolen Roer 30 g in 500 ml water. Voor de training: 30-45 minuten Tijdens de training: toevoegen aan de drank. Tijdens uithoudingsvermogen te oefenen: gebruik in de tweede helft, of tijdens de pauzes voor het herstel na het sporten: tot 40 minuten na de oefening Gebruik niet meer dan 50 g per dosis!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Gerelateerde producten

BCAA 2:1:1 LIQUID (1 L)

BCAA 2:1:1 LIQUID (1 L)

BCAA 2: 1: 1 liquid bevat een hoge concentratie van de drie aminozuren (leucine, isoleucine, valine)..

€19,90 Excl. BTW: €16,45

Palatinose 100% (1 kg)

Palatinose 100% (1 kg)

Palatinose is een natuurlijk bestanddeel van honing en suikerriet en heeft een zeer natuurlijke zoet..

€12,00 Excl. BTW: €9,92

Dextrose 100% (1 kg)

Dextrose 100% (1 kg)

Dextrose is een suiker met een specifieke functie in het lichaam. Het is het enige type suiker dat d..

€2,50 €9,00 Excl. BTW: €2,07

Tags: maltox, 100, (1kg), ingrediËntenPayment methods
Betaalmogelijkheden


About us:
Over ons:

EXTREME&FIT® Sports Nutrition is the prominent producer of premium quality sports nutrition in the  EU. Our aim is to constantly come up with topical products to provide for athletes´ needs while using the top quality ingredients. We develop all our products in co-operation with our best athletes so that they get exactly what they need to enhance their performance and physique.

EXTREME&FIT® - Sports Nutrition is de vooraanstaande producent van hoogwaardige en kwalitatieve sportvoeding in Europa. Ons doel is om voortdurend te komen met lokale producten te voorzien in athletes' behoeften, terwijl het gebruik van de beste ingrediënten. Wij ontwikkelen al onze producten in samenwerking met onze beste atleten, zodat ze precies krijgen wat ze nodig hebben om hun prestaties en lichaamsbouw te verbeteren.