Matrix Night Caseine (7 kg)

  • Model: EX-P-MNIGHT7KG
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €110,00

  • Excl. BTW: €90,91

  • 2 of meer €107,00
  • 3 of meer €99,99

Beschikbare opties:

Matrix Night Caseine (7 kg)


Matrix Night is een gebalanceerde combinatie van zes verschillende soorten proteïne waarbij elk component bestaat uit 16,7% pure proteïne. Hierdoor is dit product in een ideale balans met een wijd spectrum aan aminozuren.

Naast de verschillende soorten proteïne bevat Matrix Night ook zeven complexe enzymen: alfa-amylase, bromelia, lactase, cellulose, neutrale protease en lipase.
Het menselijk lichaam heeft ongeveer 7 uur nodig om alle componenten van het product te verteren waardoor het perfect is om in te zetten als slaap-shake.

Afhankelijk van de smaak bevat het product tussen de 76,4% en 80% pure premium kwaliteit proteïne waardoor het voor een goede spierontwikkeling zorgt.

Goed om te weten:

  • Is een slaap-shake.

  • Bevat alle nodige proteïnen.

  • Bevat alleen nodige ingrediënten.

  • Het product komt in verschillende smaken.WAAROM IS ER WEINIG INFORMATIE BESCHIKBAAR OVER DIT PRODUCT?
Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.
Als u specifieke vragen heeft over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

WAARSCHUWING:
De aanbevolen hoeveelheid voor dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.


Gebruik / Dosering
Aanbevolen Aanbevolen dosering: Afhankelijk van het lichaamsgewicht, sportieve activiteit en voeding. Raden aan om de dagelijkse dosis (2-6 scoops) naar 2-3 porties verspreid. Instructies voor de bereiding: Meng de inhoud van 1 maatschep (30 g) in 200 ml water of magere melk.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Gerelateerde producten

Matrix Night Caseine (2.25 kg)

Matrix Night Caseine (2.25 kg)

Matrix Night is een gebalanceerde combinatie van zes verschillende soorten proteïne waarbij elk comp..

€35,50 Excl. BTW: €29,34

Matrix Night Caseine (1 kg)

Matrix Night Caseine (1 kg)

Matrix Night is een gebalanceerde combinatie van zes verschillende soorten proteïne waarbij elk comp..

€17,00 Excl. BTW: €14,05

G15 Gainer (1 kg)

G15 Gainer (1 kg)

G15 Gainer is een supplement om spieren op te bouwen, aan te komen en kracht te ontwikkelen door de ..

€15,00 Excl. BTW: €12,40

Whey Isolate Protein (2.25 kg)

Whey Isolate Protein (2.25 kg)

Whey Isolate Protein van Extreme and Fit is al lange tijd het best verkopende proteïne product van N..

€39,99 Excl. BTW: €33,05

Tags: matrix, night, (7kg), eiwitten casein aanbieding! caseinePayment methods
Betaalmogelijkheden


About us:
Over ons:

EXTREME&FIT® Sports Nutrition is the prominent producer of premium quality sports nutrition in the  EU. Our aim is to constantly come up with topical products to provide for athletes´ needs while using the top quality ingredients. We develop all our products in co-operation with our best athletes so that they get exactly what they need to enhance their performance and physique.

EXTREME&FIT® - Sports Nutrition is de vooraanstaande producent van hoogwaardige en kwalitatieve sportvoeding in Europa. Ons doel is om voortdurend te komen met lokale producten te voorzien in athletes' behoeften, terwijl het gebruik van de beste ingrediënten. Wij ontwikkelen al onze producten in samenwerking met onze beste atleten, zodat ze precies krijgen wat ze nodig hebben om hun prestaties en lichaamsbouw te verbeteren.