OVER ONS

Welkom bij EXTREME&FIT® Sports Nutrition
is de vooraanstaande producent van hoogwaardige sportvoeding in de EU die gestart is door Elvir Beganovic. Ons doel is om voortdurend te komen met lokale producten voor de atleten en zijn behoeften, terwijl het gebruik van de beste ingrediënten. Wij ontwikkelen al onze producten in samenwerking met onze beste atleten, zodat ze precies krijgen wat ze nodig hebben om hun prestaties en lichaamsbouw te verbeteren.

EXTREMEANDFIT.EU blijft groeien en dat is goed!
Door de groei heeft EXTREMEANDFIT.EU een uberbase opgebouwd, waardoor we de goedkopere in Nederland, maar wel de beste producten en service leveren.

Waarom ons:

  1. Snelle levering
  2. Boven de €50,- gratis verzending
  3. Groot assortiment
  4. Groothandel methode leverbaar
  5. Betrouwbaar


Heb je vragen:

  • Algemene vragen: info@extremeandfit.eu
  • Technische vragen: ict@extremeandfit.eu
  • Groothandel vragen: dropshipping@extremeandfit.eu

We proberen dan binnen 1 werkdag te reageren!
Payment methods
Betaalmogelijkheden


About us:
Over ons:

EXTREME&FIT® Sports Nutrition is the prominent producer of premium quality sports nutrition in the  EU. Our aim is to constantly come up with topical products to provide for athletes´ needs while using the top quality ingredients. We develop all our products in co-operation with our best athletes so that they get exactly what they need to enhance their performance and physique.

EXTREME&FIT® - Sports Nutrition is de vooraanstaande producent van hoogwaardige en kwalitatieve sportvoeding in Europa. Ons doel is om voortdurend te komen met lokale producten te voorzien in athletes' behoeften, terwijl het gebruik van de beste ingrediënten. Wij ontwikkelen al onze producten in samenwerking met onze beste atleten, zodat ze precies krijgen wat ze nodig hebben om hun prestaties en lichaamsbouw te verbeteren.