Pure Gluta 100% 250 gr

  • Model: EX-S-GLUTA250GR
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €8,25

  • Excl. BTW: €6,82

Pure Gluta 100% 250 gr

Puregluta heeft dezelfde werking als die van anabolics. Een redelijk gehalte van glutamine in het lichaam bevorderd de productie van anabole hormonen. Glutamine is erg belangrijk als het gaat om doorgroeien van spieren, bescherming van spieren en het herstellen van spieren.

 

Door een grote vertegenwoordiging van pure L-Glitamine (70%) hebben spiercellen het meest aan dit product. Door gebruikt wordt het immuunsysteem verbeterd en versterkt groei hormonen en testosteron na het sporten.

Goed om te weten:

-Positieve bijdrage aan het immuunsysteem.

-Houdt proteïne in de spieren in balans.

-Versnelt het herstel en gaat spierverlies tegen.

-Bevorderd spierfuncties en het immuunsysteem.

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Gerelateerde producten

Tribull NoX 90 tabs

Tribull NoX 90 tabs

TribuNOX is ontworpen om hun eigen groeihormoon te bevorderen, ondersteunen het verminderen van vet ..

€17,50 Excl. BTW: €14,46

Tags: pure, gluta, 100, 250, stimulerende, middelenPayment methods
Betaalmogelijkheden


About us:
Over ons:

EXTREME&FIT® Sports Nutrition is the prominent producer of premium quality sports nutrition in the  EU. Our aim is to constantly come up with topical products to provide for athletes´ needs while using the top quality ingredients. We develop all our products in co-operation with our best athletes so that they get exactly what they need to enhance their performance and physique.

EXTREME&FIT® - Sports Nutrition is de vooraanstaande producent van hoogwaardige en kwalitatieve sportvoeding in Europa. Ons doel is om voortdurend te komen met lokale producten te voorzien in athletes' behoeften, terwijl het gebruik van de beste ingrediënten. Wij ontwikkelen al onze producten in samenwerking met onze beste atleten, zodat ze precies krijgen wat ze nodig hebben om hun prestaties en lichaamsbouw te verbeteren.