Fire Shot 1 L

  • Model: EX-S-FIRESHOT1L
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €29,50

  • Excl. BTW: €24,38

  • 2 of meer €28,75
  • 3 of meer €27,50
  • 4 of meer €26,24

Fire Shot 1 L

FIRE SHOT
is ultra - geconcentreerde pre-workout formule. Verhoogt de maximale sterkte, opgewonden om maximaal vermogen stuwt je mee in bijscholing, uitgebreide spieruithoudingsvermogen en verbetert de regeneratie.

De speciale samenstelling van ingrediënten die energieproductie lange en zware oefeningen maximaliseren en vermindert de tijd tussen onderbrekingen. De hoge dosis beta - alanine voorkomt vroegtijdige spiervermoeidheid en vermindert de mate van zakyslenia.

FIRE SHOT. is een formule die alleen geteste, veilige en effectieve actieve ingrediënten die u zullen helpen een training stagnatie na het eerste gebruik te overwinnen combineert. Een ongewoon hoge concentratie van actieve ingrediënten geleverd pre-workout supplementen geheel nieuwe dimensie, die zal bieden u vol energie en napumpovanosť spieren te scheuren voelen.

Ketoglutaraat en L - - advanced combinatie van ongewoon sterke Metrix stikstofoxide (NO), de effecten die vaak verschillende wetenschappelijke studies en de juiste dosering van alfa bevestigd arginine malaat, in combinatie met citrulline - malaat snel toe NO synthese in het lichaam. Voor volledige potentieel verborgen in deze componenten werden toegevoegd aan het product Vinitrox ™ waardoor wordt gewaarborgd extreme spierpomp.

Gebruik / Dosering
Aanbevolen Drink 45-90 ml 30 minuten voor de training. Schudden voor gebruik op de juiste. Niet meer dan één flacon (90 ml) per dag niet verbruikt. Niet mengen met meer preparaten die cafeïne bevatten.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Gerelateerde producten

Extreme Pump 625 gr

Extreme Pump 625 gr

EXTREMEPUMP is de laatste generatie van transporters die nitric oxide verzorgt voor spier- ontwikk..

€33,50 Excl. BTW: €27,69

Tags: fire, shot, (1l), stimulerende, middelenPayment methods
Betaalmogelijkheden


About us:
Over ons:

EXTREME&FIT® Sports Nutrition is the prominent producer of premium quality sports nutrition in the  EU. Our aim is to constantly come up with topical products to provide for athletes´ needs while using the top quality ingredients. We develop all our products in co-operation with our best athletes so that they get exactly what they need to enhance their performance and physique.

EXTREME&FIT® - Sports Nutrition is de vooraanstaande producent van hoogwaardige en kwalitatieve sportvoeding in Europa. Ons doel is om voortdurend te komen met lokale producten te voorzien in athletes' behoeften, terwijl het gebruik van de beste ingrediënten. Wij ontwikkelen al onze producten in samenwerking met onze beste atleten, zodat ze precies krijgen wat ze nodig hebben om hun prestaties en lichaamsbouw te verbeteren.