Fire Shot (1 L)

  • Model: EX-S-FIRESHOT1L
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €29,50

  • Excl. BTW: €24,38

  • 2 of meer €28,75
  • 3 of meer €27,50
  • 4 of meer €26,24

Fire Shot (1 L)WAAROM IS ER WEINIG INFORMATIE BESCHIKBAAR OVER DIT PRODUCT?
Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.
Als u specifieke vragen heeft over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

WAARSCHUWING:

De aanbevolen hoeveelheid voor dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.


Gebruik / Dosering
Aanbevolen Drink 45-90 ml 30 minuten voor de training. Schudden voor gebruik op de juiste. Niet meer dan één flacon (90 ml) per dag niet verbruikt. Niet mengen met meer preparaten die cafeïne bevatten.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Gerelateerde producten

Extreme Pump (625 gr)

Extreme Pump (625 gr)

Ingrediënten;ArgineCreatine KoolhydraatTaurine TyrosineCafeïneWAAROM IS ER WEINIG INFORMAT..

€33,50 Excl. BTW: €27,69

Tags: fire, shot, (1l), stimulerende, middelenPayment methods
Betaalmogelijkheden


About us:
Over ons:

EXTREME&FIT® Sports Nutrition is the prominent producer of premium quality sports nutrition in the  EU. Our aim is to constantly come up with topical products to provide for athletes´ needs while using the top quality ingredients. We develop all our products in co-operation with our best athletes so that they get exactly what they need to enhance their performance and physique.

EXTREME&FIT® - Sports Nutrition is de vooraanstaande producent van hoogwaardige en kwalitatieve sportvoeding in Europa. Ons doel is om voortdurend te komen met lokale producten te voorzien in athletes' behoeften, terwijl het gebruik van de beste ingrediënten. Wij ontwikkelen al onze producten in samenwerking met onze beste atleten, zodat ze precies krijgen wat ze nodig hebben om hun prestaties en lichaamsbouw te verbeteren.