Super Tribu90% 120 caps

  • Model: EX-S-TRIBULUSTERRESTRIS90120
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €16,00

  • Excl. BTW: €13,22

  • 2 of meer €14,50
  • 3 of meer €13,29

Super Tribu90% 120 caps

Natuurlijke testosteron stimulerende verkregen uit de plant Tribulus Terrestris is momenteel erg populair voedingssupplement dieet. Verhoogde niveaus van testosteron heeft gunstige effecten op de regeneratie, spieropbouw, spieruithoudingsvermogen en het verbeteren van de seksuele libido bij zowel mannen als vrouwen.

Super Tribu90% van het topproduct van de sterkste concentratie van actieve verbinding, waarbij de concentratie van saponines en de status van maximaal 90%.

Positieve effecten:
Het bevordert de spiergroei
Helpt bij fysieke prestaties te verhogen
Het versnelt de regeneratie van het lichaam
Het ondersteunt seksuele libido bij beide geslachten
Klinische proeven waarbij geen meetbare toxiciteit of ongewenste bijwerkingen, zelfs bij hoge doses. Tribulus terrestris saponinen met 90% kwam voor hun effecten, zelfs in de professionele sport als een veilige en legale supplement met het vermogen om een ​​positieve invloed op atletische prestaties dieet.

Specifieke effecten:
Bij mannen: verhogen testosteronniveau met 30%, te verhogen spiermassa ten koste van vet, toegenomen belangstelling voor seksleven, het verlichten, het herstel uithoudingsvermogen en kracht.
Bij vrouwen: verhoogde niveaus van het hormoon (FSH), estradiol, de seksuele begeerte, buffers van overgangsklachten, preventie van slapeloosheid, stress, depressie, opvliegers, stemmingswisselingen en prikkelbaarheid, vermindering van lichaamsvet.Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: super, tribu90, 120, caps, stimulerende, middelenPayment methods
Betaalmogelijkheden


About us:
Over ons:

EXTREME&FIT® Sports Nutrition is the prominent producer of premium quality sports nutrition in the  EU. Our aim is to constantly come up with topical products to provide for athletes´ needs while using the top quality ingredients. We develop all our products in co-operation with our best athletes so that they get exactly what they need to enhance their performance and physique.

EXTREME&FIT® - Sports Nutrition is de vooraanstaande producent van hoogwaardige en kwalitatieve sportvoeding in Europa. Ons doel is om voortdurend te komen met lokale producten te voorzien in athletes' behoeften, terwijl het gebruik van de beste ingrediënten. Wij ontwikkelen al onze producten in samenwerking met onze beste atleten, zodat ze precies krijgen wat ze nodig hebben om hun prestaties en lichaamsbouw te verbeteren.