Tribull NoX (90 tabs)

  • Model: EX-S-TRIBULLNOX90TABS
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €17,50

  • Excl. BTW: €14,46

  • 2 of meer €16,50
  • 3 of meer €15,29

Tribull NoX (90 tabs)


Tribulus Saponinen zijn krachtige natuurlijke afrodisiaca, en bevat een aantal nuttige stoffen aan het menselijk lichaam. Tribull NoX is ontworpen om een eigen groeihormoon te bevorderen, de vermindering van vetreserves te ondersteunen, spierdichtheid te verbeteren en, kracht en herstel te bespoedigen. Daarnaast bevordert het de bloedcirculatie, het metabolisme en het libido.

Positieve effecten:

  • Ondersteunt spiergroei.

  • Versnelt herstel van de spieren en voorkomt spierkrampen.

  • Geeft energie en ondersteunt verhoogde fysieke prestaties met meer uithoudingsvermogen en kracht.

  • Heeft een libido stimulerend effect voor zowel mannen als vrouwen.WAAROM IS ER WEINIG INFORMATIE BESCHIKBAAR OVER DIT PRODUCT?
Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.
Als u specifieke vragen heeft over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

WAARSCHUWING:
De aanbevolen hoeveelheid voor dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.Ingrediënten
Ingrediënten Tribulus terrestris extract, AAKG - Arginine Alfaketoglutarát cafeïne (watervrije cafeïne), Peruviaanse Maca extract, zink, microkristallijne cellulose, calciumfosfaat, magnesiumstearaat.
Gebruik / Dosering
Aanbevolen 2 tabletten 2 maal daags

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Gerelateerde producten

Arginine AKG Super Pump (120 caps)

Arginine AKG Super Pump (120 caps)

ARGININE AKG bevat voornamelijk L-arginine aminozuur. L-arginine is een goed hulpmiddel  wannee..

€12,50 €23,50 Excl. BTW: €10,33

Crea 1500 Mega Strong (250 tabs)

Crea 1500 Mega Strong (250 tabs)

Creatine Monohydraat ondersteunt eiwit in de spieren en zorgt binnen twee weken voor snellere spierg..

€10,90 Excl. BTW: €9,01

Pure Gluta 100% (250 gr)

Pure Gluta 100% (250 gr)

GLUTAMINE – XXL NUTRITIONWAT KAN IK VAN GLUTAMINE VERWACHTEN?Bij dit product gaat het om glutamine i..

€8,25 Excl. BTW: €6,82

Extreme Pump (625 gr)

Extreme Pump (625 gr)

Extreme Pump is de laatste generatie van transporters die nitric oxide verzorgt voor spierontwikkeli..

€33,50 Excl. BTW: €27,69

Tags: tribull, nox, tabs, stimulerende, middelen (90, tabs)Payment methods
Betaalmogelijkheden


About us:
Over ons:

EXTREME&FIT® Sports Nutrition is the prominent producer of premium quality sports nutrition in the  EU. Our aim is to constantly come up with topical products to provide for athletes´ needs while using the top quality ingredients. We develop all our products in co-operation with our best athletes so that they get exactly what they need to enhance their performance and physique.

EXTREME&FIT® - Sports Nutrition is de vooraanstaande producent van hoogwaardige en kwalitatieve sportvoeding in Europa. Ons doel is om voortdurend te komen met lokale producten te voorzien in athletes' behoeften, terwijl het gebruik van de beste ingrediënten. Wij ontwikkelen al onze producten in samenwerking met onze beste atleten, zodat ze precies krijgen wat ze nodig hebben om hun prestaties en lichaamsbouw te verbeteren.